www.darkrock.forumsmusic.com www.darkrock.forumsmusic.com |
|
| PİNHANİ | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
amyLynnLee
| Konu: PİNHANİ C.tesi Haz. 02, 2007 6:35 pm | |
| GRUP ELEMANLARI:
Sinan Kaynakçı
25 aralık 1979'da istanbul'da doğdu.Çocukluğu Florya ve Bakırköy'de geçti. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden 1998 yılında mezun oldu. Müziğe bu okulda başladı. 1995 yılında yan flüt ve gitar çalmayı öğrendi. 1996 yılından itibaren aralıklarla stüdyo hiphop'ta bateri dersleri aldı. 2001-2003 yılları arasında "Van Basten" grubuyla beyoğlu barlarında canlı müzik yaptı. Bu dönemde kendi parçalarını yazmaya başladı. Farklı hedefleri nedeniyle gruptan ayrılmak zorunda kaldı. 2004 yılı sonunda Zeynep'le kaydettikleri demoyu Akın Eldes'e dinletti ve albüm kaydı başladı. Grubun vokalist ve ritm gitaristi.
Zeynep Eylül Üçer
16 eylül 1985'te istanbul'da doğdu. Çocukluğu Teşvikiye'de geçti. 1991-1997 yılları arasında Trt istanbul çocuk korosunda şarkı söyledi. Orta okula İstanbul'da başladı. 1 yıl sonra ailesiyle Antalya'ya yerleşti. Antalya Koleji'nde okudu ve okulu adına 2.ligde uzun süre basketbol oynadı. Sinan'ın ona hediye ettiği bas gitarla aktif müzik yaşantısı başladı. Müzik öğretmeni olan annesinden solfej ve armoni dersleri aldı. 2004'te demo kaydı için İstanbul'a geldi. 2005'te albüm kaydının başlamasıyla yeniden istanbul'a yerleşti. Grubun bas gitarist ve vokalisti.
Hami Ünlü Davulcu 12 mayıs 1985 de İstanbul da doğdu. Orta okul ve liseyi Notre Dame de Sion’da okuduktan sonra 2004 senesinde Galatasaray Üniversitesi İktisat Böümünü kazandı. Şu sıralar üniversiteye devam etmektedir. Müzik hayatı 2000 senesinde kayıt olduğu Drum Club'ta başladı. Ders aldığı Drum Club hocaları arasında Hakan Açıkalın, Bülent Akbay, Alişan Topaloğlu ve Berke Özgümüş yer almaktadır. Ortaokul ve lise yıllarında amatör anlamda cazla ve davulla iç içe yaşadı. Üniversitede Paris Konservatuarı Caz bölümünde hoca olan Phillipe Poussard eşliğinde caz atölyelerine katıldı. 2006 mayıs ayında Pinhani grubuna dahil oldu. Ayrıca zaman zaman Akın Eldes Trio konserlerinde de çalmaktadır.
Akın Eldes Gitarist Akın Eldes, Frankfurt (Almanya) da doğdu. Müziğe ilk adımları herkes gibi mandolin ve flüt ile attı. Sağ-Sol olaylarına karışmasına istemeyen ailesinin gitar almaması nedeniyle anca lisede gitar çalmaya başladı. E-5, Painted Bird, Asım Can Gündüz ve Çapkınlar gruplarından sonra 1986 ile 2000 yılları arasında Bulutsuzluk Özlemi’nde yer aldı. 2000 yılından sonra çeşitli gruplarla sahneye çıktı ve albüm kayıtlarında bulundu. Tüm bu koşuşturmanın arasında boş durmayan Akın Eldes, kendi müzikal bakışını anlatan iki de albüm yayınladı ve bir üçüncüsü de sizlere ulaşmak için gün saymakta. Pinhani'nin ilk albümünde müzikal prodüktör ve gitarist olarak yer aldı . Fırsat buldukça grubun her konserinde çalmaktadır . | |
| | | amyLynnLee
| Konu: Geri: PİNHANİ C.tesi Haz. 02, 2007 6:35 pm | |
| ISTANBULDA
yol kenarinda oynayan çocuklar gibi topum kaçti bugün yola evin önünde sulanmayan çiçekler gibi basim düstü saksima
istanbulda kimim var , kimin için bu toz duman istanbulda neyim var , ne kaldi ki kalabaliktan
kaçamayip da saklanan kedicikler gibi sigindim senin sicakligina sevemiyorsan istanbulu benim gibi kaçalim yine bozkirlara
istanbulda kimim var , kimin için bu toz duman istanbulda neyim var , ne kaldi ki kalabaliktan
yere düsünce kirilmayan bir oyuncak gibi alistim ben yuvarlanmaya
istanbulda ne kaldi ki
SENI BANA ANLATIRLAR
yasandigindan farklidir , keyif içinde saklidir o her zaman gülen yüzü , bazen hüzünlü bi sarkidir
karsimda geç kalmis yillar , arkamda bir çok askim var rastgeldigim tüm insanlar seni bana anlatirlar mmm...
göründügünden de güzelsin , niye disimda gezersin içindeki sensizligi sen baslatir sen bitirirsin
aklimda kör baslangiçlar , hepsinde senden birsey var geç yattigim bütün aksamlar seni bana anlatirlar mmm... | |
| | | amyLynnLee
| Konu: Geri: PİNHANİ C.tesi Haz. 02, 2007 6:36 pm | |
| HELE BI GEL
içinden geleni söyle , kalirsa yazik olur hayata küsüverirsin , hüzünler seni bulur biseyler yapabilirsem güzel gözlerin için basindan geçeni anlat , masaldir benim için
hele bi gel , uzaklar sana gelir sen hele bi gel , bütün dertler bitiverir hep seni bulur , uzun zor sikici günler yazik olur , hadi gel kurtar bizi
BENI AL
bugünüm yarin olsa , ya da hep yeni bastan yasamak ne güzel olur hiç baslamamissan geriye ne kalirdi yasananlari atsan seni bir daha yasamak isterim aslinda
beni al kucagina , elini belime sar beni almadigin an üsürüm sabaha kadar beni al kucagina , elimi beline sar beni almadigin an ölürüm beni al
biraz önce uyurken seni koynuma aldim dudagindan öperken uykudan uyandim sana böyle uzakken seni bir daha sevdim yanina gelebilsem bir daha dönmezdim
beni al kucagina , elini belime sar beni almadigin an üsürüm sabaha kadar beni al kucagina , elimi beline sar beni almadigin an ölürüm beni al
beni al kucagina , üsürüm sabaha kadar
DÖN BAK DÜNYAYA
yalniz kaldiysan , kalkip pencerenden bir bak günes açmis mi, yagmur düsmüs mü dön bak dünyaya
herkes gitmisse , sakince arkana dön bir bak dostun kalmis mi , askin solmus mu dön bak dünyaya , dön bak dünyaya
bir sonbahar kadar yalniz , bir kis kadar savunmasiz ya da ilkbaharsan , yolun basindaysan
asla vazgeçme , kalkip da pencerenden bir bak günes açmis ms , yagmur düsmüs mü dön bak dünyaya | |
| | | amyLynnLee
| Konu: Geri: PİNHANİ C.tesi Haz. 02, 2007 6:36 pm | |
| BEN NASI BÜYÜK ADAM OLUCAM
görmezdim önümü görmezdim , okudum yillarca hep okudum okumaktan boynumu büktüm yoruldum bilmezdim adimi bilmezdim aradim her sehirde aradim kostum dere tepe astim dolastim
kimin ugruna , ne ugruna
herkes kösesini kapmis iyi ama ben nasi büyük adam olucam bir tek seni bana çok gördü dünya iyiler bu savasi kaybetmis peki ben nasi büyük adam olucam kötü olmak seni geri getirir mi acaba
sevmezdim okulu sevmezdim , okudum yillarca hep okudum okumaktan boynumu büktüm yoruldum bilmezdim oyunu bilmezdim denedim her sekilde denedim denemekle olmadi zaten yenildim
kimin ugruna , ne ugruna
herkes kösesini kapmis iyi ama ben nasi büyük adam olucam bir tek seni bana çok gördü dünya iyiler bu savasi kaybetmis peki ben nass büyük adam olucam kötü olmak seni geri getirir mi acaba
ben nasi büyük adam olucam
HAFTANIN SONU
cuma günleri valiz hazirlamak gibi cuma günleri seninle ilkbahar gibi ellerini alip dokunmamak gibi gözlerini görüp de bakmamak gibi
hiçbir cumartesi günüm bi türlü yetmedi asla cumartesi gece sabahla bitmedi ben seninim , gece benim sabah benim sen beni hiç düsünme , ben hep böyleyim
haftanin sonu bi nakarat gibi haftanin sonu , hep ayni sözleri
pazar günleri pazartesi alir beni pazar günleri elimdeki balik gibi gözlerini görürken aglamak gibi kiymetini giderken anlamak gibi
haftanin sonu bi nakarat gibi haftanin sonu , hep ayni sözleri haftanin sonu bi nakarat gibi haftanin sonu , hep ayni günleri
UNUTULDULAR
su verdigin çiçekler küçük bahçemi süsler simdi bütün güller susuz ve kimsesiz seni beklemekten , seni özlemekten bu halimiz
inandigin masallar birer sarki oldular sana imkansizliklari unutturdular simdi yarim kaldilar , sen gidince unutuldular
masamdaki resimler bir eski filme döndüler hergün ayni sahneler , içinde kendimiz küçük mutluluklar , çok eski hatiralar içindeyiz
sevildigim zamanlar birer öykü oldular merakli çocuklara anlatildilar simdi yarim kaldilar , sen gidince unutuldular | |
| | | amyLynnLee
| Konu: Geri: PİNHANİ C.tesi Haz. 02, 2007 6:37 pm | |
| YILDIZLAR
gökyüzünde ne çok yildiz var biri parlak biri ürkek biri yalniz digeri sanki burda içimizde ne çok hirsiz var biri aldi beni götürdü , sonra satti , hem de yok pahasina
ah su hirsizlar her gece rüyamda senin kiliginda dolasirlar ah karanliklar seni benden , seni dünden , seni gerçeklerden korurlar
GÖZLER ANLATIR
belki son defa , belki yillardan sonra sirlar içimde , korkarim anlatmaya ask alir beni , kandirir beni küçük bi çocuk gibi
sen güzel kadin , hiç mi mutlu olmadin hiç mi sevmedin , hep mi yarim kaldin belki bilmeden bekledin beni beni sana kader getirdi
içimden geçen senin içinden geçer mi nasil saklarim seni ne çok sevdigimi benim içimden geçen senin içinden de geçer mi ama nasil saklarim seni ne çok sevdigimi
sözler az kalir , çaresiz kalir gözler anlatir , aski gözler anlatir | |
| | | | PİNHANİ | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|